Autor: Tito Pulo Tema: The Frames  (Pročitano 248 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« poslato: 08. april 2011, 11:52 »
The Frames je irski bend iz Dablina. Osnovao ih je Glen Hansard 1990. Veoma su uticajni na dablinskoj rok sceni. Izdali su ukupno 6 studijskih i 2 live albuma. Bend, pored Hansarda, čine: Kolm Mekkon Jomer, Džo Dojl, Rob Bočnik i Grejem Hopkins. U 2007. godini bili su prateći bend Bobu Dilanu na turneji po Novom Zelandu i Australiji. Žanrovski su mešavina roka, Indi roka i irskog folka. Na jednoj verziji albuma Fitzcarraldo bend je koristio naziv The Frames DC, da ih ne bi pomešali sa istoimenim bendom iz SAD-a.


http://img850.imageshack.us/img850/4879/fframesdc.jpg
The Frames



Diskografija:

Another Love Song (1991)
Fitzcarraldo (1995) (as The Frames DC)
Fitzcarraldo (1996)
Dance the Devil (1999)
For the Birds (2001)
Breadcrumb Trail (2002) (live album)
Set List (2003) (live album)
Burn the Maps (2004)
The Cost (2006)
Another Love Song (Re-released) (2010)




Izvor: Wikipedia

Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« Odgovor #1 poslato: 08. april 2011, 11:53 »

Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« Odgovor #2 poslato: 08. april 2011, 11:53 »

Van mreže Dijana:)

  • moderator
  • *****
  • poruke: 19.936
  • 3442 date prim. 2313
    • http://loneliness.blogger.ba/
« Odgovor #3 poslato: 08. april 2011, 12:23 »

Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« Odgovor #4 poslato: 08. april 2011, 12:30 »
Ne mogu da verujem da još neko sluša Frejmse, veliki poljubac za tebe Diksi... :ljubac: :ljubac:



Van mreže Dijana:)

  • moderator
  • *****
  • poruke: 19.936
  • 3442 date prim. 2313
    • http://loneliness.blogger.ba/
« Odgovor #5 poslato: 08. april 2011, 12:34 »
Evo još jedna predivna pesma. Hvala, takođe uzvraćam poljupcem.  :ljubac:


Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« Odgovor #6 poslato: 08. april 2011, 12:35 »
 :clap: :jastuci: :tamovamo:



Van mreže Tito Pulo

  • Zvezda
  • *****
  • poruke: 1.922
  • 0 date prim. 6
« Odgovor #7 poslato: 18. maj 2011, 00:59 »

Van mreže Dijana:)

  • moderator
  • *****
  • poruke: 19.936
  • 3442 date prim. 2313
    • http://loneliness.blogger.ba/
« Odgovor #8 poslato: 18. maj 2011, 09:38 »

Van mreže Dijana:)

  • moderator
  • *****
  • poruke: 19.936
  • 3442 date prim. 2313
    • http://loneliness.blogger.ba/
« Odgovor #9 poslato: 05. novembar 2011, 09:49 »