Autor: Venera Tema: Uz ovaj ptf...  (Pročitano 125 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Venera

  • admin
  • *****
  • poruke: 46.090
  • 4813 date prim. 5426
    • Venerin san
« poslato: 30. januar 2015, 09:50 »
Možda je davno trebalo da napišem ovaj post, ali mislila sam da se podrazumeva. Sad mislim da je bolje napisati i ono što se podrazumeva nego bilo koga nenamerno dovesti u nedoumicu.

Od osnivanja foruma (1. jul 2010.) na forumu imamo članove koji su različitih uzrasta, socijalnih kategorija, nacionalnosti i verskih opredeljenja. Svi su dobrodošli i prema svima se gaji veliko poštovanje.

Pošto je na forumu najviše Pravoslavaca, nekako se i ovaj ptf sveo na pisanje o Pravoslavlju. Ali ima dovoljno prostora za sve. Ako ste drugačijeg verskog opredeljenja, nemojte se ustručavati da pišete o svojoj veri, da možda otvorite i neku temu na kojoj ćete predstaviti svoju religiju i tradiciju. Ukoliko vas nešto interesuje vezano za Pravoslavlje ili neku drugu veru, slobodno pitajte. Verujem da će neko znati da odgovori.

Nisam dozvolila verske rasprave i promocije sekti. Verujem da se svi slažete sa mnom, a da se slažete i sa tim da je jako lepo da se upoznamo sa religijom i tradicijom koja se razlikuje od naše.:vs: