Autor: Leptiricapharm Tema: Čudesna moć bioenergije...  (Pročitano 162 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Leptiricapharm

  • Legenda
  • *****
  • poruke: 8.605
  • 926 date prim. 533
« poslato: 08. april 2013, 22:17 »
Čudesna moć bioenergije...    :vir-vir:

*Kakva su vasa iskustva??  :)


http://i.imgur.com/MJoU7YC.jpg
Čudesna moć bioenergije...Kako da pomoću duhovne terapije otklonite emotivne blokade koje su vas okovale u strah, nesigurnost, debljinu i bolest??
 

Čovek ne može da reši ni osnovne životne probleme ako ne prihvati i ne zavoli sebe. Zato moramo da poštujemo sebe, da prihvatamo svoje probleme i da se s njima uhvatimo u koštac.

– Oslobodite se svakodnevnog stresa jer moći vašeg uma su neograničene. Budite jaki u odluci da radite na sebi i ubrzo ćete videti stvari koje će vam promeniti život nabolje. Mi terapeuti samo smo kanal kroz koji teče energija kojom opuštamo nervni sistem i energizujemo blokade u čoveku.
Ovako lečenje bioenergijom, opisuje Gordana Veinović, energobioterapeut naučno-metodičkog Instituta „Džuna Davitašvili“ iz Moskve i osnivač prvog centra komparativne medicine na Balkanu, medicinskog centra Geri – M u Skoplju. Gordana je i saradnica Centra za uravnotežen i kvalitetan život „Balans medika“ u Beogradu.

TO JE DUHOVNA TERAPIJA KOJOM LEČITE SAMI SEBE
Lečenje pomoću bioenergije može da uravnoteži i uskladi fizičko i duhovno stanje našeg organizma. Usmereno je na bioenergetska polja, energetske centre i kanale po kojima energija teče u našem telu.
Bioenergija spada u kategoriju duhovnih terapija. Pogodna je za udruživanje i dopunu s klasičnom medicinom. Delotvorna je na psihičkom i fizičkom nivou celog organizma i daje dobre rezultate na polju izlečenja, poboljšanja i povlačenja zdravstvenih tegoba.
Moćna je u odbrani od stresa, jačanju imuniteta i lečenju mnogih bolesti i tegoba. Ona pomaže pacijentu čiji su energetski tokovi blokirani, pa ne može da uspostavi prirodnu energetsku ravnotežu i da izleči samog sebe.
– Bioenergija, životna energija ili, kako tu energiju zovu u drugim delovima sveta, prano, či, ki energija vekovima se praktikuje i podrazumeva aktiviranje organizma koje mi zovemo isceljenje. Možemo ga primeniti kao pomoćno lekovito sredstvo za ukupno poboljšanje psiho-fizičkog stanja organizma. Spada u tradicionalnu medicinu, a danas se izučava i potvrđuje na mnogim svetskim institutima kao delotvorna i dokazana metoda – kaže Gordana Veinović.

BOLNO MESTO PECKA, HLADI, ŽARI
Pozitivni efekti bioenergije su: bolja cirkulacija i pokretljivost, izvlačenje ili smanjenje bola i otoka, opuštanje, lakše disanje, smanjenje cisti i fibroadenoma na jajnicima, mastopatije i fibroza na dojkama...
– Terapije su kontaktne ili beskontaktne, prema dijagnozi i potrebi. Na mestu koje tretiram oseća se peckanje, hlađenje ili toplota sa žarenjem. Ali moram znati uzrok problema i primeniti samo ono što je u konkretnom slučaju dozvoljeno – kaže naša sagovornica.
Objasnila nam je i kako bioterapeut „izvlači“ bol ili bolest iz našeg tela.
– Iscelitelj prvo balansira energetski tok u ćelijama i meridijanima. To radim preko glave, gde svaka ćelija mozga šalje impulse svome delu tela, i preko stopala, gde je ortogonalna projekcija svih organa. Izbalansiram energetske centre koje zovemo čakre. Podsticajem i dizanjem kvantnog skoka ćelija dolazi do samoisceljenja i povlačenja tegoba. Kada prelazim nekome preko aure, tačno osećam gde je problem. Postavim ruke na telo, na bolno mesto.

OD PRESTANKA BOLA DO POTPUNOG IZLEČENJA
Kada klijent oseća hladnoću, kaže, tada se iz njegovog tela izvlači zapaljenje i posle toga spreman je da primi energiju.
– Kao terapeut mogu da ukažem lekaru da obrati pažnju na određeni deo tela ili problem, ali nije moje da dijagnostikujem bolesti jer je u tome ipak klasična medicina otišla najdalje.
Bioenergija je tu, objašnjava naša sagovornica, da pomogne u „popravljanju“ fizičkih manifestacija naše neravnoteže, što se ispoljava kao akutno ili hronično oboljenje.
– Ali važno je istaći da se čuda ne događaju. Neki ljudi su izlečeni, kod nekih je prestao bol, negde je došlo do remisije, a negde je odloženo napredovanje bolesti. Bitno je da se rezultat vidi i oseti.
Isceljenje nastalo biotretmanima prihvaćeno je gotovo u celom svetu, zvanično ili prećutno.
– Recimo, u Švajcarskoj socijalno osiguranje priznaje troškove lečenja bioenergijom, a u Italiji ova metoda je ravnopravna s klasičnom medicinom. U Rusiji, Americi, Holandiji i Engleskoj postoje instituti na kojima se bioenergija proučava, a sve to priznato je zakonom. Bionergija se primenjuje i u Kini i Japanu, a da ne govorim o kulturama Južne Amerike, Azije i Afrike, gde je veoma popularna, ali ima drugo ime. Priznala ju je i podržala i Svetska zdravstvena organizacija – ističe naša sagovornica, koja već 30 godina sarađuje sa lekarima klasične medicine.
Gordana je član stručno-naučnog veća Medikal SPA asocijacije Srbije i drži predavanja i radionice za građanstvo i zdravstvene radnike, na kojima predstavlja značaj bioterapije kao dopune poboljšanju zdravlja.
– Godinama radim na edukaciji i preventivi koje pomažu ljudima da svesno aktiviraju svoje lične resurse, da žive u harmoniji sa prirodom i samim sobom. Usvojila sam svoju metodu koja u svim vidovima rada pomaže ljudima da budu zdraviji i vitalniji. Svojom praksom pomogla sam kod 320 različitih dijagnoza – od vidnog poboljšanja, zaustavljanja procesa bolesti do potpunog isceljenja – kaže Gordana Veinović.

6 efekata bioenergije

1. Ubrzava cirkulaciju
2. Ublažava bol i smanjuje otoke
3. Opušta
4. Olakšava disanje
5. Smanjuje ciste i fibroadenome na jajnicima
6. Leči mastopatiju i fibroze na dojkama

Lična karta bioenergije

• Duhovna energetska medicina, u koju spada i bioenergija, u Srbiji je priznata 2007. To je metoda rehabilitacije.
• O bioenergiji je pisano na asirskim i babilonskim pločicama, a u Svetom pismu stoji kako je Isus lečio dodirom.
• Evropljani u 20. veku ponovo otkrivaju moći bioenergije.
• U istraživanju bioenergije prednjačili su iscelitelji nekadašnjeg SSSR-a zahvaljujući čuvenoj Džuni Davitašvili, koja je lečila papu Pavla VI, Buša starijeg, Brežnjeva...

Probudite životnu energiju

Priroda nam je dala sve što nam je potrebno, ali mi je ne koristimo u dovoljnoj meri.
– Pokrenite se. Izađite iz zatvorenih prostora bez svetla. Šetajte, vežbajte, idite ranije na spavanje, družite se s dragim ljudima. Jedite hranu našeg podneblja, celovitu, integralnu. Energija će se sama vratiti – kaže Gordana Veinović, energobioterapeut.

Sazdani smo od emocija

Mi smo ono što mislimo, radimo i govorimo. To znači da je 70 odsto naše energije emocionalna, a 30 odsto fizička energija. Misao je energija. Misao je kreator kojim punimo um, što se reflektuje na naš nervni sistem, ali i na telo. Kada živimo u skladu sa sobom i prirodom, osećamo se vitalno, zadovoljno, zdravo. Sve što inicira emocionalni ili fizički bol predstavlja trošenje naše energije, kaže Gordana Veinović.Izvor: Zena blic