Autor: Venera Tema: Bela magija  (Pročitano 922 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Venera

 • admin
 • *****
 • poruke: 46.090
 • 4811 date prim. 5426
  • Venerin san
« poslato: 07. april 2013, 09:20 »
Bela magija:Čarolije za novac


Svaki čovek bi, prema tvrdnjama ezoteričara, trebalo da živi u izobilju jer je finansijske probleme moguće rešiti pomoću magije


Energija bogatstva

Ovaj ritual traje nedelju dana. Prve večeri uzeti srebrnu činiju (ili posudu boje srebra), dve zelene sveće i šaku kovanica u apoenima od deset dinara.

Zapaliti sveće, uzeti ih u ruke i zagledati se u praznu činiju, zamišljati kako se puni novcem koji se polako presipa. Sveće staviti pored posude sa leve i desne strane, pa oko nje polako, ukrug, u smeru kazaljke na satu, ređati kovanice izgovarajući: “Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”.

Ova rečenica treba da se izgovori sedam puta pre nego što se poslednji novčić stavi u krug. Ugasiti sveće, a činiju postaviti na vidno mesto u kući. Svaki put kada prolazite pored nje, ubacite po jednu kovanicu od deset dinara. Sutradan, isprazniti novčiće iz činije i ponoviti ritual (koristiti iste novčiće), koji se završava sedmog dana, ali činiju ne treba sklanjati.

S vremena na vreme u nju ubacivati novčiće i povremeno je prazniti, odnosno uzimati deo novca kojim će se kupiti neka vredna stvar. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.

Magija meseca

U noći punog meseca napuniti činiju vodom, a potom ubaciti srebrni novčić. Stati pored prozora tako da mesečeva svetlost pada na vodu. Levom rukom držati činiju, a desnom lagano kružiti po vodi u smeru kazaljke na satu izgovarajući:  “Lepa boginjo meseca, donesi mi svoje bogatstvo i brzo mi napuni ruke srebrom i zlatom.

Sve što mi daješ moj novčanik može da primi”. Bajalicu ponoviti tri puta, vodu prosuti na zemlju, a novčić vratiti u novčanik i potrošiti ga prvom prilikom.

Devetodnevni ritual

Ova čarolija može se izvesti u svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili mesečevu fazu. Potrebno je uzeti dve sveće – belu, simbol osobe koja izvodi čaroliju i zelenu koja predstavlja novac.Nacrtati traku i podeliti je na devet polja, belu sveću postaviti na prvo, a zeleno na poslednje. Zapaliti sveće i izgovoriti bajalicu: “Dođite mi slatke pare, lako i u izobilju, jer mi ništa ne stoji na putu do želje.

Prihvatam svaku paru i trošim ih sa radošću jer će novac uvek dolaziti“. Sutradan opet zapaliti sveće, izgovoriti bajalicu i pomeriti belu sveću za jedno polje. Ritual ponavljati svakodnevno, sve dok bela sveća ne uđe u isto polje sa zelenom…

Izvor: magicnazona.rs

Van mreže Venera

 • admin
 • *****
 • poruke: 46.090
 • 4811 date prim. 5426
  • Venerin san
« Odgovor #1 poslato: 07. april 2013, 09:22 »
Bela magija: Kako vratiti staru ljubav

Mnogi pokušavaju da obnove vezu sa bivšim partnerom, a u tome im mogu pomoći provereni belomagijski ritualiNeke osobe ne mogu da prihvate činjenicu da su ostale bez voljene osobe, to je za njih pravi “smak sveta”, zbog toga padaju u depresiju i gube volju za životom.

U takvim teškim emotivnim trenucima, mogu da pomognu belomagijske vradžbine koje će ponovo privući staru ljubav. Međutim, ako veza nije suđena, čarolija ne može dugo da traje.

Crvena i bela kugla
Onima koji imaju ranjeno srce najteže je noću, jer odlaze u postelju sami sa svojom tugom. I ne slute da ih melanholija uvlači u još veći problem: ako emitujemo negativnu energiju, to će privući upravo takve događaje, a da se to ne bi desilo, treba izvesti jednostavan i vrlo efikasan ritual.
Lezite na krevet i potpuno se opustite. Koncentrišite se na disanje koje treba da bude lagano, ujednačenog ritma.
Nakon nekoliko minuta pokušajte da zamislite da sa svakim izdisajem polako formirate magličastu crvenu loptu koja polako iščezava, a u njoj je sakupljena sva vaša negativna energija. Sada zamislite da vam ispred očiju blješti bela kugla u čijem je središtu lik voljene osobe.

Setite se vaših zajedničkih trenutaka, neka vas preplavi osećaj sreće. Potom tiho, iz srca, izgovorite: “Molim te, daj mi još jednu šansu ako me zaista još uvek želiš, ako u tebi još uvek tinja iskra strasti”. Sada duboko udahnite i zamislite da bela lopta ulazi u vas.
Opustite se i pokušajte da zaspite, pustite čaroliju neka odradi svoj posao.

Plamen strasti
Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u beloj magiji. Zahteva veće angažovanje i dodatni pribor: crvenu sveću, nožić i nekoliko tankih igala za šivenje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa jer mesec mora da bude u fazi rasta. Pre nego što zapalite crvenu sveću, lagano po njoj nožićem ugravirajte ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite sveću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželeti.

Koverat i crvena traka
U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suvog ruzmarina, koverat i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).
Ustanite kada sunce izađe, napišite na cedulji ime voljene osobe i ubacite je u koverat. Potom preko novčića pospite ruzmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane sveta izgovarajući naglas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u koverat, zalepite ga, vežite oko njega crvenu traku i ostavite na neko skriveno mesto. Ruzmarin koji je preostao bacite u vetar tri puta izgovarajući: “Vrati mi se, dragi moj/draga moja”.

Izvor: magicnazona.rs